Flytthjälp - Bekvämt, praktiskt och kostnadseffektivt

Den trygga flyttfirman

Att anlita en professionell och erfaren flyttfirma i Tyresö är en bra investering för både privatpersoner och företag. För dig som flyttar till en ny bostad är det framförallt praktiskt och bekvämt att kunna flytta fokus till den nya bostaden direkt. För företaget som flyttar till nya lokaler är det vanligen en ren vinstaffär, eftersom verksamheten kan komma igång igen med minimalt dröjsmål.

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi är kvalitetssäkrade hos Kvalitetspartner, har yrkestrafiktillstånd och F-skatt och våra anställda har kollektivavtal. Naturligtvis har vi också alla försäkringar som behövs för att kunna bedriva en professionell flyttverksamhet.

Angående egen packning

När våra packmästare genomför packningen är dina föremål försäkrade fullt ut under hela färden till den nya bostaden. När du väljer att packa på egen hand kan vi däremot inte ta ansvar för om något går sönder till följd av problematisk packning. De flesta av våra kunder packar på egen hand och incidenter är mycket sällsynta, men det är viktigt att du som kund är medveten om detta. 

Offerter

En offert från oss är en tidsuppskattning som baseras på många års statistik och erfarenhet från liknande uppdrag. Vi lägger alltid stor vikt vid att din offert ska vara så sanningsenlig mot slutpriset som möjligt, men slutpriset kan ändå landa på en något högre eller lägre summa, eftersom vi bara tar betalt för den tid som går åt – varken mer eller mindre. Vanligtvis träffar tidsuppskattningen rätt, men tänk gärna på att informera oss i förväg om detaljer som kan påverka tidsåtgången; glöm t.ex. inte bort om du även har ett fullt vinds- eller källarförråd som också ska flyttas.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om någon av våra tjänster!

Boka din flytt idag