Om oss

Din flyttfirma i Tyresö

Välkommen till Peter Åkare! Vår flyttfirma grundades redan 1984 och sedan dess har vi hjälpt oräkneliga hushåll och företag i hela länet att flytta sitt bohag och inredning. Med åren har vi blivit specialister på det mesta inom flytt och idag är vi en flyttfirma som kan erbjuda dig en skräddarsydd flytt, helt utifrån dina behov, från planering och packning till flyttstädningen.

Vi är ett företag som vill ta ett helhetsansvar för din flytt och se till att den löper så smidigt och säkert som möjligt. Att flytta är ett stort projekt, men med rätt hjälp så blir den både säker och rolig. Vi har de kvalifikationer, tillstånd och försäkringar som behövs för att din flytt ska vara i helt säkra händer.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

  bär kartong flyttfirma tyresö

Nöjda kunder

Vi vill ha nöjda kunder, och sätter en stolthet i att alla som anlitar oss ska få en perfekt utförd tjänst och känna sig hundra procent nöjda. En nöjd kund kan rekommendera oss vidare till andra, och väljer förhoppningsvis också att anlita oss igen nästa gång det är dags att flytta.

Många nöjda kunder har det blivit genom åren, och vi har för närvarande ett snittbetyg på 5/5 på Reco.se, vilket vi ser som ett kvitto på att folk uppskattar våra tjänster. Samtidigt är vi måna om att sätdnigt utvecklas och inte tappa fokus på att alltid leverera högsta kvalitet.

Vårt miljöansvar

Miljöfrågor är mycket viktiga för oss. Som företag i transportbranschen är vi beroende av motorfordon och vi ser det som vårt ansvar att se till att de fordon vi kör är så miljövänliga som möjligt. Alla våra flyttbilar drivs med miljödiesel och vi fösörker alltid planera våra transporter så de kan ske med minsta möjliga påverkan på miljön.

Eftersom vi även utför städtjänster så har vi så klart även ett miljötänk där, och vi använder oss enbart av produkter med låg miljöpåverkan. Vi ser också till att alla våra anställda har miljön i åtanke i alla sina arbetsuppgifter, något som så klart också är bra för deras egen arbetsmiljö.

Flytthjälp i Tyresö och Stockholm sedan 1984