Vårt tjänsteutbud

Våra flyttjänster

Vi hjälper dig inte bara att ”bära saker” från en plats till en annan – vi erbjuder helhetslösningar enligt dina specifika behov och förutsättningar. Självklart kan tjänsten vara enkelt utformad om du t.ex. bara behöver hjälp med lastning och transport, men vi kan även utforma en komplett helhetslösning åt våra kunder.

Vi kan bistå med allt från planering till uppackning och montering i den nya bostaden/lokalen till städning av den föregående (som privatperson har du även rätt till RUT-avdrag för flyttstädning). Med andra ord behöver du bara vända dig till ett och företag för att få hjälp med hela flytten, istället för att själv samordna olika tjänsteleverantörer. Exempelvis erbjuder vi:

Planering – Naturligtvis är planering A och O för en lyckat flytt. Där är vår omfattande erfarenhet ett trumfkort som innebär att du tryggt kan luta dig tillbaka och vara säker på att allt blir så effektivt som möjligt. Det minskar också dina kostnader, eftersom vi naturligtvis bara debiterar för den tid vi faktiskt lägger ner.

Packning – Många av våra kunder väljer att packa själva och det går oftast utmärkt. Om du vill vara helt trygg med att packningen utförs efter konstens alla regler rekommenderar vi däremot att du låter våra diplomerade packmästare sköta arbetet. Då är dina föremål dessutom försäkrade fullt ut även om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

Uppackning och montering – Självfallet kan vi packa upp dina saker lika effektivt som vi packade dem, och montera dina möbler så att du bara behöver tänka på att flytta in.

Flyttstädning – Den i särklass minst inspirerande biten med en flytt är att städa den bostad man flyttar från. Låt därför oss sköta städningen med nöjd kund-garanti och RUT-avdrag för privatpersoner.

Andra städtjänster – Vi har ett komplett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag. Slipp en aning stress i vardagen med hjälp av vår regelbundna hemstädning eller boka storstädning och fönsterputs någon gång per år för en ordentlig grundrengöring.

Allt inom flytt i Tyresö